+32 16 65 90 76 info@hofvanvolmersele.be

Ons verhaal

gegroeid uit een passie voor wijn, die we graag delen met onze bezoekers

De familie De Leeuw begon in de jaren ‘78 met het invoeren van Zuid-Afrikaanse wijn. Gegroeid uit een passie voor wijn besloten Annick en Peter De Leeuw deze zaak verder uit te bouwen tot een van de grootste aankoopplatformen in Vlaanderen voor de professionele markt.  Kaapwijn bestaat sinds 2018, 40 jaar.  Om dit te vieren richtten ze in het landelijke Kampenhout in een oude kloosterhoeve van 1730 “Hof Van Volmersele”, een showroom en proeflokaal op : het National Tasting Center. Beschouw het ‘National Tasting Center’ als een meeting point voor wijnhandelaars, die de locatie gebruiken om wijn te ontdekken maar evenzeer om hun klanten en restaurateurs uit te nodigen en te informeren. Ook privé-wijndegustaties of degustaties in het kader van teambuildings of vergaderingen voor bedrijven behoren tot de mogelijkheden. Jaarlijks organiseert Kaapwijn het Kaapwijn Festival.  Dit gaat door in de tuinen van “Hof Van Volmersele, Luxury B&B”.

U overnacht in één van onze 5 luxueuze kamers elk genoemd naar een wijnstreek in Zuid-Afrika. ‘s Morgens wordt u een uitgebreid ontbijt geserveerd in een prachtige oude ruimte in de sfeer van een echt wijnhuis.

Tijdens uw verblijf kan u ontspannen in de spa of tot rust te komen in de prachtige tuin met zwembad.

Verder is dit een ideale startplaats voor tal van wandel- en fietsroutes (Demer en Dijle Vallei) via dewelke u de prachtige streek kan ontdekken.

U een zorgeloos en aangenaam verblijf bezorgen is ons motto. Tot snel.

Annick, Peter en Anton

Afkomstig uit een hoteliers familie groeide het idee om een luxe B&B te beginnen. Gasten verwennen en dit in een een oude kloosterhoeve uit 1730.
De kloosterhoeve werd vijf jaar lang verbouwd en omgetoverd tot een pareltje. Vandaag kan je er genieten in een oase van rust.

Hof van Volmersele, Luxury B&B is gelegen in de witloofstreek van Kampenhout. Een prachtige groene streek waar u kan genieten van rust en natuur. De hoeve ligt op een domein van 2 hectare met privé-tuin en –weide met schapen, zwanen en eenden. In de lente kan je er genieten van de mooie bloesems in de appelboomgaard.

Hoewel de B&B rustig en landelijk gelegen is, is de stad vlot bereikbaar. Mechelen (10min), Brussel (20min), Antwerpen (20min) bevinden zich allemaal op minder dan een half uur rijden. De dichtstbijzijnde luchthaven is Brussel, op 7 km van de bed & breakfast

Reserveer hier uw suite